0 0 votes
Artikelbeoordeling

.

koper oranje schilderenWil jij je interieur fris en levendig maken? Verf dan één of meerdere muren. Heb je inspiratie nodig bij het kiezen van de kleur? Hieronder alles over de kleurtrends van dit moment.

Kleurtrends 2015

De huidige trendkleuren worden gekenmerkt door een rustige en tegelijkertijd luxe uitstraling. We zien veel natuurlijke kleurschakeringen. Van leisteengrijs tot okergeel. Vind jij de uitstraling van je woonkamer te koel? Breng dan warmte in de kamer door een warme kleur op de muren aan te brengen. En die kamer waar het altijd te warm is? Daar kies je voor koele tinten die je doen denken aan een aangenaam zeebriesje. De juiste sfeer in je huis creëer je door de juiste kleuren te kiezen. Maar wat zijn nou echt de kleurtrends van 2015? Hieronder hebben wij ze op een rijtje gezet:

Geeltinten

Geel is in 2015 helemaal in. Geen knallend neongeel, maar juist warme tinten. Okergeel is een prachtige kleur die tegelijkertijd vrolijk en warm oogt. Ideaal dus om wat zon in huis te brengen, zonder dat je interieur te druk wordt. Combineer deze kleur bijvoorbeeld met diep blauw. Hiermee krijg je een sterke diepte werking, waardoor je huis een ruimere indruk maakt. Ook is okergeel perfect te combineren met hout en andere natuurlijke materialen.

geel geschilderd

Blauwtinten

Wil jij je interieur op een eenvoudige manier een luxe uitstraling geven? Kies voor diep blauwe tinten. De perfecte basiskleur om te combineren met koperen decoratie. Maar in 2015 zijn meer blauwtinten populair. Ook aqua, een donkere blauwgroene kleur, is een trend. Deze kleur is een goede match met een botanisch interieur. Wil jij je interieur juist een Côte d’Azur look geven? Combinaar aqua dan met mintgroen.

Koperoranje

Wil jij warmte aanbrengen in je huis? Koperoranje is het antwoord. Koper geeft een interieur warmte. Wil jij iets extra speciaals? Kies dan voor koperoranje verf met een kleine matte glans. Maak van koper de basiskleur van je interieur of gebruik je het voor een stijlwand in combinatie met botanische prints? Koper gaat perfect samen met groen: de kleuren versterken elkaar namelijk.

koper oranje schilderen3

Leigrijs

Leigrijs is een tijdloze kleur die te gebruiken is in allerlei verschillende interieurstijlen. Klassiek of hip? Landelijk of juist strak en modern? Leigrijs past er altijd bij. Het is perfect als basiskleur en prachtig in combinatie met hout. Ben jij in voor een uitdaging? Kies dan voor leigrijs op antieke meubels.

Zelf aan de slag of overlaten aan een professional?

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met de verfkwast. Heb jij hier geen tijd voor of heb je gewoon geen zin om onder de verfspetters te zitten? Laat de klus dan door een professioneel schildersbedrijf opknappen. Wil jij ook graag hulp bij je kleurkeuze? Kijk dan eens naar de Histor kleurkiezer. Hiermee verf je jouw muren digitaal.
Bron foto’s: https://www.pinterest.com/historone/pins/
Hou me op de hoogte
Abonneren op
guest
khk
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 votes
Artikelbeoordeling