in

Betoverende Oosterse Lantaarn: Creëer een Magische Sfeer!

Wil je de magische oosterse sfeer van 1001 nacht naar jouw huis halen? Laat je betoveren door deze prachtige Gadgy Oosterse Lantaarn, een Arabisch windlicht geschikt voor zowel binnen als buiten! Deze unieke, handgemaakte lamp zorgt voor een spectaculair lichteffect in je kamer, tuin of balkon. Het oriëntaalse design en de koperen binnenzijde geven een warme gloed met een schitterend schaduweffect.

Voordelen van de Gadgy Oosterse Lantaarn:

  1. Handgemaakt en uniek: Elk windlicht heeft een met de hand vervaardigd, apart oriëntaals design met een koperkleurige binnenzijde.
  2. Veelzijdig: Geschikt voor binnen en buiten (let op: niet roestvrij). Hang het op met de metalen ring of plaats het op een tafel of schap.
  3. Flexibele verlichtingsopties: Gebruik kaarsen, waxinelichtjes of elektrische verlichting (niet meegeleverd) via de opening aan de bovenkant of de onderkant voor een elektriciteitssnoer.
  4. Perfect cadeau: Geef deze betoverende Oosterse lantaarn cadeau aan familie of vrienden – het wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking!

Afmetingen en gewicht: 36 x 20,5 cm en 700 gram.

Ga voor een mystieke, romantische sfeer met de Gadgy Oosterse Lantaarn!

Voordelen op een rij:

  • Handgemaakt en uniek oriëntaals design
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Flexibele verlichtingsopties
  • Perfect cadeau in geschenkverpakking