in

Kweek je eigen Carolina Reaper Zaden – Dé Heetste Peper ter Wereld!

Ontdek de ultieme uitdaging voor liefhebbers van pittig eten met onze Carolina Reaper Zaden! Kweek nu zelf de scherpste peper ter wereld in je eigen tuin en verbaas vrienden en familie met de extreme hitte en unieke smaak van deze recordbrekende chilipeper.

De Carolina Reaper behoort tot de soort Capsicum chinense en is in 2013 door het Guinness Book of Records uitgeroepen tot de heetste peper ter wereld. Deze peper heeft een gemiddelde score van maar liefst 1.569.300 eenheden op de Scovilleschaal, volgens onderzoek van de Winthrop University in South Carolina. Een uitschieter haalde zelfs de 2,2 miljoen!

Deze pittige plant is niet alleen een uitdaging voor je smaakpapillen, maar ook een prachtige toevoeging aan je tuin. De Carolina Reaper heeft opvallende rode vruchten en heldergroene bladeren, waardoor het een aantrekkelijke en opvallende plant is.

Kweken is eenvoudig en leuk, zelfs voor beginners. Met de meegeleverde instructies heb je binnen de kortste keren je eigen Carolina Reaper planten in je tuin staan. Geniet van de voldoening die het kweken van je eigen pepers met zich meebrengt en ontdek de ongeëvenaarde smaak en hitte van de Carolina Reaper.

Voordelen van de Carolina Reaper Zaden:

  • Kweek de heetste peper ter wereld in je eigen tuin
  • Gemiddelde score van 1.569.300 eenheden op de Scovilleschaal
  • Eenvoudig en leuk om te kweken, zelfs voor beginners
  • Prachtige en opvallende plant met rode vruchten en heldergroene bladeren