Waarom houten jaloezieen bij elk interieur passen

Je wil net als heel veel andere mensen een warme sfeer creëren in je huis. Een behaaglijke sfeer waar iedereen zich lekker thuis voelt. Maar je hebt wel een modern interieur. Houten jaloezieen passen dan juist perfect bij jouw inrichting. Strakke horizontale lijnen met toch die warmte van hout.

Maar ook bij een klassiek of een landelijk interieur kun je de jaloezieen prima toepassen. Hout kan overal bij, dat is het grote voordeel. In dit blog kun je nog meer voordelen lezen van houten jaloezieen. En ook waarom ze in elk interieur passen. Of dat nou modern, industrieel, landelijk of bohemian is. Een maatwerk jaloezie van hout is universeel en heeft een warme uitstraling.

Natuur

Haal wat buiten is naar binnen. Met andere woorden: breng de natuur naar binnen. Hout is heel natuurlijk, het is zelfs natuur. Eigenlijk deed je het al: je hebt niet voor niets die fijne veranda laten maken. Juist daar zijn jaloezieen van hout hartstikke mooi! Voer het nog wat verder door. Hang ook een houten jaloezie in de voorkamer voor het raam. En in de slaapkamers en de badkamer. Het geeft je huis zo veel meer rust en huiselijkheid.

Isoleren

Jaloezieen op maat gemaakt houden de warmte in de koude winteravonden lekker binnen. De houten horizontale lamellen isoleren prima. In de hete zomers zorg je ervoor dat de hitte buiten blijft. Je kunt hier perfect in sturen door de lamellen steeds een klein beetje meer open of dicht te draaien. Dit verandert tegelijkertijd de lichtinval en de inkijk. Veel voordelen in één keer dus!

Houten jaloezieen zijn duurzaam, het is van natuurlijk materiaal gemaakt en omdat hout steviger is dan kunststof, gaan ze ook langer mee. Ze hebben een luxe uitstraling en geven heerlijk warmte in je interieur. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk. Maar het bijzondere aan natuurlijke materialen in je huis is dat ze onmiddellijk rust geven. Je voelt je lekker thuis met hout, bamboe, rotan, riet en planten. De natuur doet heel veel met je, maak er maar lekker gebruik van! Bestel ook snel een houten jaloezie op maat en geniet de rustgevende sfeer.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties