Waarom aluminium jaloezieën altijd in de keuken en badkamer passen!

De laatste jaren kiezen steeds meer mensen ervoor om prachtige aluminium jaloezieën in zowel de keuken als de badkamer te plaatsen. Niet alleen zijn aluminium jaloezieën in een keuken of badkamer erg stijlvol, ze zijn ook nog eens erg praktisch! Ten opzichte van traditionele houten jaloezieën of ouderwetse gordijnen, bieden aluminium jaloezieën tal van voordelen. Benieuwd waarom aluminium horizontale jaloezieën altijd in een moderne keuken of badkamer passen? In dit artikel geven we je 5 redenen!

Aluminium jaloezieën zijn gemakkelijk schoon te maken

Als je jaloezieën in de keuken of in de badkamer hangt, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je deze goed schoon kunt maken. Daar waar traditionele houten jaloezieën vaak niet zo goed tegen water en sop kunnen, heb je hier bij aluminum jaloezieën totaal geen last van. Je kunt aluminium jaloezieën namelijk gewoon met waar water en een sopje afdoen, waardoor het schoonmaakklusje maar een aantal minuten per week in beslag neemt. Een ander voordeel van aluminium is dat deze materiaalsoort geen geurtjes opneemt. Daar waar je bij houten jaloezieën een week na het koken vaak nog etensgeuren ruikt, heb je daar bij jaloezieën gemaakt van aluminium geen last van!

Aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig

Zeker als je jaloezieën in de badkamer of keuken hangt, is het natuurlijk belangrijk dat het materiaal waarvan de jaloezieën zijn gemaakt tegen vocht kan. Als je houten jaloezieën in de badkamer zou hangen, dan zul je merken dat ze na enkele maanden al helemaal verkleurd zijn. Een groot voordeel van aluminium is dat deze materiaalsoort perfect tegen vocht kan. Je zult dus nooit last hebben van verkleuring of roest als je ervoor kiest om aluminium jaloezieën in de badkamer of keuken te plaatsen!

Meer licht en privacy in je badkamer of keuken met aluminum jaloezieën

Natuurlijk vind je het belangrijk dat er in de badkamer en keuken voldoende licht is, maar je wilt er uiteraard ook voor zorgen dat andere mensen niet naar binnen kunnen kijken. Het plaatsen van aluminium jaloezieën voor de ramen van je badkamer of keuken is de ideale oplossing, waarmee je voor zowel voldoende lichtinval als privacy kunt zorgen. Je kunt de aluminium jaloezieën namelijk zelf instellen op de positie die jouw voorkeur heeft.

Aluminium jaloezieën zijn populair en toekomstbestendig

We zien aluminium jaloezieën steeds vaker terug in stijlvolle, moderne badkamers en keukens. Niet alleen zorgen aluminium jaloezieën voor meer sfeer in je badkamer of keuken, ook hebben jaloezieën gemaakt van alumnium tal van voordelen ten opzichte van de (ouderwetse) houten exemplaren.  Juist doordat aluminium jaloezieën steeds populairder worden, is het plaatsen ervan een toekomstbestendige keuze. Daarnaast gaan aluminium jaloezieën een stuk langer mee dan bijvoorbeeld de houten exemplaren, waardoor je er tal van jaren plezier van kunt hebben!

Aluminium jaloezieën zijn een goedkope oplossing voor in de keuken of badkamer

Weliswaar is aluminium jaloezieën kopen wat duurder dan de ouderwetse houten exemplaren, maar ze blijven doorgaans een stuk langer mooi! Daarnaast kost het onderhouden van aluminium jaloezieën, in tegenstelling tot de houten exemplaren, ook vrijwel geen moeite.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties