Verplicht thuis loungen is zo gek nog niet

De verwachting is dat we in de zomer van 2021 thuis blijven. De zomervakantie wordt in de eigen tuin gehouden of op het terras of balkon natuurlijk. Is dat eigenlijk wel zo’n groot probleem?

Als je geen buiten hebt, kunnen de muren natuurlijk op je af komen. Dit wordt ook nog eens versterkt met een avondklok. Na 21.00 uur mag je niet voor je plezier naar buiten. Geen wandeling maken tenzij je de viervoeter meeneemt. In ieder geval is al het vertier gesloten; restaurants en caféterrassen zijn dicht en op bezoek naar familie, vrienden en kennissen is uit ten boze. De lockdown beperkt het sociaal zijn.

In de zomer kan het anders zijn. Veel erger dan nu kan haast niet. Met het eigen gezin is een fijne tuin of terras natuurlijk top. Mensen gaan dan ook het vakantiegeld investeren in de eigen omgeving. De tuin fatsoeneren en klaar maken voor het buitenleven. Aanschaffen van een professionele barbecue en nieuwe buitenmeubelen. Misschien wel een fraaie overkapping aan het huis om de warme zomers wat koeler te krijgen.

Tuinmeubelen worden gekocht op comfort. Relaxen en luieren en een verre vakantie bekijken voor 2022. Nu is de eigen woning en tuin prioriteit. Er zijn schitterende loungefauteuils of -banken van hout, aluminium of wicker. Met een loungebank tuin meubel ga je voor comfort. Loungen betekent niet voor niets ontspannen en chillen. Zo wordt het verplicht thuis blijven draaglijk.

Het ontspannen is natuurlijk vooral voor de ouders. Wat is niet prettiger om na het thuiswerk naar buiten kunnen met een goed glas wijn. Lees een goed boek of kijk naar een Netflix serie, maar doe het buiten waarbij je ook nog eens de dagelijkse portie vitamine D gratis en voor niets opneemt. Het schijnt ook nog eens goed te zijn als anti-corona middel. Baat het niet, schaden doet het in ieder geval niet.

In de maanden voor Pasen zijn de tuinmeubels goedkoper. In het seizoen betaal je immers de hoofdprijs. Er zijn genoeg websites die interessante aanbiedingen hebben. Sla je slag zou ik zeggen.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties