Het gebruik van Philips HUE spots

Met slimme verlichting kun je de perfecte sfeer bij elke gelegenheid creëren. Philips HUE spots behoren tot één van de populairste soorten slimme verlichting. Maar wat kun je precies allemaal met Philips HUE spots en wat zijn de voordelen? Lees snel verder, want in dit artikel vertellen we je er alles over!

Altijd en overal je Philips HUE spots bedienen

Eén van de voordelen van Philips HUE spots is dat je deze slimme spots eenvoudig met je smartphone kunt bedienen. Door de officiële Philips HUE App te downloaden op je smartphone kun je altijd en overal je verlichting bedienen. Lig je al lekker in bed, maar ben je vergeten om beneden de HUE spots uit te schakelen? Geen probleem, met je smartphone is dit zo geregeld! Natuurlijk is het ook erg fijn om in een goed verlichte woning thuis te komen. Met de app op je smartphone zorg je ervoor dat de verlichting al brandt voordat je binnen bent!

Altijd een passende sfeer met Philips HUE spots

Een ander groot voordeel van de Philips HUE spots is dat je eenvoudig een sfeer kunt creëren die perfect bij de situatie past. In de ochtend wil je waarschijnlijk het liefst wakker worden met zacht, natuurlijk licht, terwijl je aan het eind waarschijnlijk de voorkeur geeft aan warm wit licht. Via de Philips HUE app kun je eenvoudig al je lichtvoorkeuren instellen. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de lichtkleur automatisch wordt aangepast aan het tijdstip. Nadat je eenmalig je lichtvoorkeuren hebt aangegeven, heb je er verder geen omkijken meer naar. De Philips HUE spots volgen dagelijks de ingestelde lichtschema’s, waardoor de verlichting in de ruimte altijd perfect geregeld is. Je hoeft dus niet meer elke dag zelf de verlichting in- en uit te schakelen.

16 miljoen kleuropties met de Philips HUE spots

Houd je van afwisseling en vind je het maar niets om elke keer naar dezelfde lichtkleur te moeten kijken? Dan zijn Philips HUE spots voor jou ideaal. Je hebt namelijk de keuze uit maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren. Het aanpassen van de lichtkleur gaat natuurlijk ook weer eenvoudig via je smartphone. Wel zo makkelijk!

Automatische synchronisatie tussen Philips HUE spots en media

Tot slot is het met de officiële Philips HUE app ook mogelijk om je lichtspots automatisch te synchroniseren met muziek en films. Hierdoor zorg je ervoor dat het licht in de ruimte altijd perfect is afgestemd op je activiteiten.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties