Haal binnen naar buiten

Sierkussens zijn ontzettende leuke woonaccessoires om uw huis mee op te vrolijken. Hiermee creëert u onmiddellijk een specifieke sfeer en uitstraling met bepaalde kleuren en texturen. Waarom zou hetzelfde niet kunnen voor buiten? Het lekkere weer komt er weer aan, dus we gaan met zijn allen massaal in de tuin zitten. Daar horen fleurige kussentjes bij die ook nog eens lekker zitten.

U kunt de sierkussentjes op verschillende manieren toepassen in uw tuin. Zo is het leuk om een simpel houten bankje vol te leggen met vrolijke sierkussens. Denk hierbij aan hele felle printjes, maar ook verschillende texturen. Zo wordt het bankje een echte eye-catcher in uw tuin en nodigt het ook nog eens uit om er gezellig op te zitten.

Eenvoudige tuinstoelen kunnen ook gemakkelijk opgefleurd worden met sierkussens. U kunt natuurlijk kiezen voor de standaard tuinstoelkussens, maar deze zijn vaak in een saaie print en erg voorspelbaar. Leuker is het als u gewaagde kleuren met elkaar durft te combineren. Helemaal leuk als de stoelen een basistint hebben om deze te combineren met neon-kleuren. Dit is helemaal de trend van nu en geeft meteen een zomers tintje aan uw tuin.

Houdt u meer van landelijk, dan kunt u er voor kiezen om houten meubelen te combineren met zachte stoffen en tinten. Zo neemt u het huiselijke en warme gevoel van binnen mee naar buiten. Let er bij deze sierkussens wel op dat u deze op tijd weer mee naar binnen neemt. Vaak zijn zachte stoffen minder geschikt om langdurig buiten te laten liggen.

Tot slot kunt u de kussentjes natuurlijk ook gewoon op de grond leggen. Creëer verschillende zitplaatsen door meerdere kussens bij elkaar te leggen, van verschillende groottes, kleuren en texturen. Zo heeft u naast een vrolijke aanblik ook nog eens extra ruimte voor gasten, zonder dat er stoelen aan te pas komen. U kunt dus eindeloos combineren met sierkussentjes deze zomer!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties