Tropic Mix

De Tropic Mix is een combinatie van de Alocasia Cucullata, de Schefflera, de Monstera Deliciosa en de Radermachera Sinica in speciale decoratieve keramische potten. De plantenmix brengt een echte tropische sfeer in huis! Deze planten hebben verschillende maten, kleuren en bladvormen, waardoor deze mix zeer decoratief is. Omdat ze verschillende verzorging nodig hebben, leer je alles wat je moet weten over de verzorging van je planten.

De Alocasia Cucullata kan een hoogte van een meter bereiken en heeft grote pijlvormige bladeren. De Schefflera kan een hoogte bereiken van twee meter en heeft delicate gebogen bladeren. De Monstera Deliciosa kan wel twee meter hoog worden en heeft enorme geperforeerde bladeren met grote gaten erin. De Radermachera Sinica tenslotte staat ook bekend als China Doll omdat hij lange glanzende groene bladeren heeft die op haren lijken. Deze plant kan een hoogte bereiken tussen 30 cm en 2 meter!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Ook onze tuinagenda ontvangen?

Ontvang aan het begin van iedere maand onze tuinagenda via mail met nuttige en interessante tuintips en weetjes. Zo weet je precies welke tuinklussen je die maand uit kunt voeren!Wij respecteren uw privacy.