De voordelen van LED lampen en LED panelen 

Een kantoorruimte goed verlichten kan nog behoorlijk lastig zijn. Van de ene kant wil je dat je werkruimte optimaal belicht is, zodat het licht ervoor zorgt dat je productiever en efficiënter kunt werken, maar van de andere kant wil je hier ook niet al te veel geld aan uitgeven: stroomkosten en de aanschaf van lampen kunnen namelijk behoorlijk oplopen, zeker wanneer er sprake is van een groot oppervlak dat verlicht moet worden of van een sterke verlichting. Het kan daarom een goed idee zijn om eens te kijken naar verlichting door middel van LED’s, bijvoorbeeld die van ledpaneelgroothandel. Deze bieden namelijk een flink aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van verlichting 

De voordelen van het gebruik van LED’s op kantoor

Het voornaamste voordeel van LED lampen zit in de zuinigheid hiervan: door de grote efficiënte waarmee zijn stroom kunnen omzetten in licht zijn de stroomkosten die je hieraan kwijt zult zijn zo goed als verwaarloosbaar. Ook zijn LED lampen door het simpele ontwerp vaak tegen een erg zachte prijs te krijgen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over absurde aanschaf- of vervangingsprijzen. Ook de levensduur van LED lampen is dusdanig hoog dat je je hier eigenlijk amper druk om hoeft te maken. Bovendien komen deze lampen in allerlei soorten en maten, zoals bijvoorbeeld LED strips, panelen, peertjes, en nog veel meer, waardoor er veel praktische toepassingen te vinden zijn die met andere soorten verlichting een stuk lastiger worden. 

LED lampen op verschillende manieren gebruiken 

Doordat LED lampjes op zichzelf ontzettend klein zijn kunnen ze goed met elkaar gecombineerd worden, waardoor er veel verschillende mogelijkheden zijn om ze in te zetten in je kantoor. Zo kun je met LED strips plekken verlichten die weinig beschikbare ruimte hebben, zoals de achterkant van kasten of kozijnen van een raam. Met LED panelen kun je ervoor zorgen dat er over een groot oppervlak zacht en diffuus licht wordt uitgestraald. Ook zijn er LED peertjes te verkrijgen, die je net zoals normale peertjes kunt gebruiken, maar die aanzienlijk zuiniger zijn. De opties zijn groot, en een beste oplossing is er vaak niet: meestal kun je door een combinatie van verschillende vormen van deze verlichting een ruimte het beste verlichten. Een beetje experimenteren kan hier dus weinig kwaad! 

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties