De inrichting van een klein huis

Wat te doen bij een kleine woonkamer

Voor veel mensen met een klein huis is het moeilijk dit goed in te richten. De meeste meubels zijn te groot en vullen meteen de hele ruimte. Wat zijn nou echt goede tips waar mensen met een kleine woning iets mee kunnen en hoe kan je goede inspiratie opdoen?

Om te beginnen geldt bij het inrichten van een kleine woning hetzelfde als voor een grotere ruimte. Bepaal voordat je begint met
het inrichten en kopen van meubels met het bepalen van een stijl. Hou bij het bepalen van de stijl ook rekening met bijvoorbeeld een
inbouwkeuken.

Ook bij de meubels zijn er paar dingen om rekening mee te houden. Een bankstel op pootjes ziet er kleiner uit dan een massief bankstel . Hoge en ondiepe kasten zijn een goede manier om veel spullen kwijt te kunnen maar ook een ruimtelijk effect te houden. Ook een tafel waarin spullen opgeborgen kunnen worden kan erg handig zijn.

Het is het beste om de kleuren licht te houden. Voor de accessoires is de tip vooral om ze zo veel mogelijk effen te houden. Dit geldt vooral dingen als kussens en gordijn. Wat goed is om rekening mee te houden bij een klein huis is dat minder spullen het minder rommelig maken. Dit gaat niet alleen op voor de spullen die neergezet worden maar ook voor de spullen die aan de muur hangen.

Het is ook voor mensen met een klein huis mogelijk om het een grotere en stijlvolle uitstraling te geven. Zorg ervoor dat er van te voren een duidelijk beeld is van wat de inrichting moet worden en dan is dat ruimtelijke gevoel goed te bereiken.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties