De 5 beste diervriendelijke muizenvallen

Diervriendelijke muizenvallen en normale vallen zijn tegenwoordig in veel verschillende variaties op de markt. Van conventionele klikvallen tot elektronische apparaten die muizen vangen en doden. Sommige van deze vallen zijn ontworpen om de muizen te doden, terwijl andere ontworpen zijn om de muizen te vangen en weer vrij te laten. De beste manier om muizen aan te pakken is volgens ons door een diervriendelijke muizenval te gebruiken. Er zijn veel verschillende soorten muizenvallen op de markt die u kunt gebruiken. Wij hebben hieronder een aantal van de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje gezet!

Diervriendelijke Muizenval HomestoreNL

Diervriendelijke Muizenval HomestoreNL

★★★★★
17,99
Bol.com
as of 29 oktober 2023 19:31

Een ideaal hulpmiddel om muizen te vangen. De dieren worden levend gevangen en blijven ook in leven door de extra luchtgaatjes aan de bovenzijde van de muizenval. Zeer hygiënisch, zeker in vergelijking met lijmvallen of vang- en losmethoden. U hoeft uw handen niet in het vuil te steken of gif te spuiten. U kunt de val vele malen hergebruiken, waardoor u geld bespaart. Dit is een milieuvriendelijk en diervriendelijk product.

Diervriendelijke muizenval van ForGoods

ForGoods Diervriendelijke Muizenval

★★★★★
20,95
Bol.com
as of 29 oktober 2023 19:31

Wil je op een humane manier van muizen af? Dan moet je overwegen om ForGoods diervriendelijke muizenval aan te schaffen. Met de muizenvallen van ForGoods vang je de muizen levend door een klein beetje aas in de val te doen. Als lokaas kun je bijvoorbeeld leverworst, kaas, chocoladepasta of pindakaas gebruiken. De muizenval heeft een diervriendelijk ontwerp en is gemakkelijk te gebruiken. De levende muizen kunnen buiten het huis worden vrijgelaten nadat ze zijn gevangen.

Diervriendelijke Muizenval Tech Wolf

Diervriendelijke Muizenval Tech Wolf

★★★★★
21,95
Bol.com
as of 29 oktober 2023 19:31

Tech Wolf ® heeft een gepatenteerd vergrendelingssysteem. Wanneer de muis naar binnen gaat om het aas te pakken, sluit het klepje en kan hij niet meer ontsnappen. U hoeft de muis dus niet aan te raken! Met deze diervriendelijke muizenval kunt u de muis in een veilige omgeving vrijlaten. De gevoeligheid van de deurtjes kan door de gebruiker zelf worden ingesteld zodat de muis niet kan ontsnappen. Nadat u de muis heeft gevangen kunt u de val buiten weer open zetten en de muis of rat daar vrijlaten zonder gevaar voor andere dieren of mensen. Volgens de fabrikant werkt deze val ook beter dan andere muisvriendelijke vallen omdat er maar een klein beetje lokaas nodig is om een groter dier te vangen.

VerminBuster Diervriendelijke Muizenval

VerminBuster Diervriendelijke Muizenval - Geschikt voor Meerdere Muizen - Rechthoek Inloopval

★★★★★
15,95
Bol.com
as of 29 oktober 2023 19:31

Vang meerdere muizen tegelijk door gebruik te maken van de Diervriendelijke muizenval met de speciaal ontworpen ingangsbuis. Deze muizeningang zorgt voor een headfirst ingang, wat betekent dat de dieren zich niet kunnen omdraaien om er weer uit te komen. De buis kan worden afgesloten met een deksel, zodat u minder last heeft van muizen die erin en eruit gaan. Met deze muizenval hoeven muizen of ratten die gevangen worden niet gedood te worden. Ze kunnen gemakkelijk weer in het wild worden losgelaten!

Mousfox Diervriendelijke Muizenval met Emmer

Mousfox Diervriendelijke Muizenval

★★★★★
13,99
Bol.com
as of 29 oktober 2023 19:31

Ook deze Mousfox® Diervriendelijke Muizenval met emmer is niet schadelijk voor u of uw huisdieren en maakt geen gebruik van dodelijke vallen of schadelijk gif. Met deze muizenval is het mogelijk om wel 35 muizen tegelijk vangen (althans, volgens de leverancier, we hebben het zelf niet uitgeprobeerd. Maar dit is in ieder geval efficiënter dan een eenvoudige muizenval waarmee je slechts één muis tegelijk kunt vangen. Hierdoor ben je ook sneller van het probleem af. Bij het vangen van muizen is het belangrijk dat je de muizen loslaat op een flinke afstand van waar je ze gevangen hebt. Wij raden aan om dit minimaal op een afstand van 4 kilometer te doen om te voorkomen dat de muizen of ratten terugkomen. Deze muizenval wordt geleverd zonder emmer.

Muizen kunnen een plaag zijn, maar in de natuur ze zijn ook heel schattig. Diervriendelijke muizenvallen geven ze een kans om verder te leven in plaats van gedood te worden, en dat geeft natuurlijk een veel beter gevoel. Let er wel op dat (met name bij grotere vallen) u geen andere dieren in uw muizenvallen vangt, want dat kan heel vervelend zijn.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties