Contact

Huisentuinmagazine.nl is in 2009 gestart als informatief weblog over tuineren en klussen. Dankzij een groep enthousiaste schrijvers en bloggers is de website uitgegroeid tot een toonaangevende tuin- en klusgerelateerde website in Nederland. Wij delen onze kennis door middel van interessante artikelen en tips die u kunt gebruiken in uw eigen tuin.

Huisentuinmagazine.nl publiceert regelmatig artikelen, welke goed onderbouwd, informatief en praktisch zijn over tuinieren, onderhoud van huizen, koken en klussen. De auteurs van deze artikelen zijn experts op hun vakgebied of hebben jarenlange ervaring achter zich. Heeft u interesse in een publicatie op onze website? Neem dan contact met ons op.

  Huisentuinmagazine is een initiatief van sitesolutions. Sitesolutions beheert een netwerk van huis en tuin gerelateerde websites en staat ingeschreven bij kamer van koophandel onder nummer KvK 08162879.

  Huisentuinmagazine.nl

  Item toegevoegd aan winkelwagen.
  0 items -  0,00
  Ook onze tuinagenda ontvangen?

  Ontvang aan het begin van iedere maand onze tuinagenda via mail met nuttige en interessante tuintips en weetjes. Zo weet je precies welke tuinklussen je die maand uit kunt voeren!  Wij respecteren uw privacy.