Phalaenopsis

Ik denk dat ik verliefd ben. Ik wil hem in een vaas zetten en de hele dag bij me dragen. De Orchidee Phalaenopsis kamerplant is zo mooi en elegant, hij lijkt op een danseres of ballerina. De Phalaenopsis orchidee is een van de populairste soorten, dankzij de exotische bloemen die maandenlang blijven staan. Deze kamerplant is gemakkelijk te kweken, zolang hij maar voldoende licht en luchtcirculatie krijgt.

De stengels van de Phalaenopsis orchidee kunnen tot 1,5 meter lang worden. De bloemen bloeien aan de basis van de stengel en zijn er in verschillende kleuren, waaronder wit, geel, roze, magenta en paars.

Deze plant geeft de voorkeur aan helder licht, maar niet aan direct zonlicht. Hij gedijt bij temperaturen tussen 65-80 graden overdag en niet koeler dan 55 graden ‘s nachts. Geef uw orchidee eenmaal per week een beetje water en laat de potgrond tussen de gietbeurten uitdrogen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Ook onze tuinagenda ontvangen?

Ontvang aan het begin van iedere maand onze tuinagenda via mail met nuttige en interessante tuintips en weetjes. Zo weet je precies welke tuinklussen je die maand uit kunt voeren!Wij respecteren uw privacy.