Dendrobium

De orchidee dendrobium is een tropische plant die als kamerplant wordt gekweekt. Hij staat bekend om zijn prachtige bloemen, die in verschillende kleuren voorkomen. Aan de bloemen kun je het verschil zien tussen de verschillende soorten orchideeën. De orchidee dendrobium heeft een lange aar met veel kleine bloemetjes eraan. De bloemen zijn meestal wit, maar kunnen ook paars, roze of geel zijn.

De orchidee dendrobium heeft veel licht nodig om goed te groeien. Hij groeit het best in de volle zon, maar ook in de halfschaduw. In het wild groeit hij op rotsen en bomen waar hij veel licht en luchtcirculatie rond de wortels krijgt. De dendrobium orchidee heeft veel water nodig tijdens de groei en bloei, maar niet veel water als hij in rust is (niet groeit). Hij houdt niet van natte voeten en kan wortelrot krijgen als u de grond te nat houdt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00
Ook onze tuinagenda ontvangen?

Ontvang aan het begin van iedere maand onze tuinagenda via mail met nuttige en interessante tuintips en weetjes. Zo weet je precies welke tuinklussen je die maand uit kunt voeren!Wij respecteren uw privacy.