5 Luchtbedden om mee te nemen naar de camping

Het campingseizoen is weer aangebroken, maar welke luchtbedden kunt u het beste meenemen naar de camping? U wilt immers niet wakker worden op een leeggelopen luchtbed of moeite hebben met het oppompen ervan. De vakantie is om uit te rusten en dat gaat gegarandeerd lukken met deze luchtbedden.

Luchtbed met pluche afwerking

De meeste luchtbedden hebben een bekleding van textiel die wel aardig ligt, maar waar het beddengoed niet goed op blijft liggen. Een luchtbed met pluche afwerking voorkomt dit probleem, doordat het pluche uw beddengoed op zijn plaats houdt. Bovendien ligt het pluche nog eens extra comfortabel waardoor u verzekerd bent van een goede nachtrust.

Luchtbed met Wave-Beam constructie

Wellicht weet u niet wat een Wave-Beam constructie is, maar deze constructie zorgt ervoor dat het luchtbed op elke ondergrond uitstekend ligt. Door de welvingen van het luchtbed voelt u de onregelmatigheden op de ondergrond niet. Hierdoor wordt de nachtrust niet onnodig verstoord en slaapt u heerlijk verder op uw luchtbed.

Luchtbed met ingebouwde voetpomp

Niets is vervelender dan het meeslepen van pompen om uw luchtbed op de camping op te pompen. Onnodige moeite als u ook kunt kiezen voor een luchtbed met ingebouwde voetpomp. U moet het oppompen nog wel zelf doen, maar het bespaart u extra bagage wanneer u gaat kamperen. Bovendien heeft u geen vervelende ventilatiedoppen en is het luchtbed in een mum van tijd opgepompt.

Luchtbed met ingebouwde batterijpomp

Hartstikke handig die elektrische pompen, maar wat doet u als er geen elektriciteit beschikbaar is? Dan kunt u beter het zekere voor het onzekere kiezen en een luchtbed met ingebouwde batterijpomp meenemen. Het scheelt een hoop inspanning en u kunt rustig toekijken hoe het luchtbed zichzelf oppompt.

Kampeer slaapmat

Vergelijkbaar met een luchtbed, maar dan nog lichter en makkelijker mee te nemen. Een slaapmat is met maximaal 2,5 kilo erg licht en dus zeer prettig te vervoeren. Een gemiddelde kampeer slaapmat heeft een hoofdgedeelte waardoor u geen extra kussen hoeft mee te nemen. Een slaapmat is dunner dan een luchtbed, maar daar tegenover staat dat het een handige formaat is om mee te nemen.

Wanneer u van plan bent een nieuw luchtbed aan te schaffen, probeer deze dan eerst even uit voordat u op vakantie gaat. Zo weet u zeker dat het luchtbed goed ligt en aan uw wensen voldoet. Er zijn verschillende bekende merken voor deze luchtbedden zoals de bekende Intex luchtbedden. Met deze vijf luchtbedden bent u verzekerd van een comfortabele kampeertrip.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties