15 voorbeelden van verticaal tuinieren

Met verticaal tuinieren ga je letterlijk verticaal de hoogte in. je gaat de buitenmuur, schutting of afscheiding benutten door hier het ware een tuintje tegen aan te maken. Een verticale tuin is een ideale oplossing voor een tuin met weinig oppervlakte, het balkon of dakterras!

Verticale tuinieren
Basishandboek verticaal tuinieren

Verticaal tuinieren is een van de groentrends van nu. Dat het creëren van groene wanden niet duur hoeft te zijn, toont dit doe-het-zelfboek met tal van ideeën. De doe-projecten zijn stap-voor-stap beschreven, waarbij bamboe, wilgentakken, gerecyclede petflessen, conservenblikken, dakgoten en pallets de 'bouwstenen' vormen voor nieuwe groene wanden. Goedkoop en duurzaam. 

Koop eenvoudig op bol.com

Verticale tuinieren

Minigarden ONE - verticaal tuinieren

Minigarden One kan stand-alone geplaatst worden, maar ook in combinatie met Minigarden Vertical en Minigarden Corner & irrigatiesysteem om creatief een vegetale muur te starten of uit te breiden.

Koop eenvoudig op bol.com

Verticale tuinieren

Verticale tuin 4 zakken

Heb jij een kleine tuin, balkon of gewoon een schutting of muur die wel wat kleur kan gebruiken? Dan is verticaal tuinieren misschien wel wat voor jou! In de 4 afzonderlijke vakken kun je bloemen en planten verbouwen. De verticale tuin is gemaakt van licht en ademend materiaal dat overtollig water automatisch afvoert.

Koop eenvoudig op bol.com

Er zijn erg veel leuke producten te koop waarmee je kunt starten met verticaal tuinieren. Een goede start om eens te kijken vind ik bol.com. Bijvoorbeeld de producten van Minigarden. Deze hebben een hele range van producten om snel te starten met verticaal tuinieren. Het leuke van deze producten is dat ze eenvoudig uit te breiden zijn. Dankzij het modulaire karakter van de losse modules kan het systeem ten alle tijden horizontaal en verticaal uitgebreid kunnen worden met extra Minigarden Vertical en/of Corner modules.

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties